Rollatorloop op stapel.
Rollatorloop op stapel. ((Foto: aangeleverd))

Doe mee met de rollatorloop

DEN HELDER - Team Sportservice Den Helder organiseert samen met CSAV Turnlust voor de derde keer de (rollator)loop in Den Helder. Woensdag 2 oktober vanaf 10.15 kan van tevoren een kopje koffie of thee worden genuttigd en de loop start om 11.00 uur.

De loop is bestemd voor gebruikers van een rollator of een ander loophulpmiddel en voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Er wordt gedurende een half uur gelopen. Voor elke ronde die men aflegt krijgt men een stempel. De wandelaars kiezen zelf de afstand die zij willen afleggen om deze vervolgens onder begeleiding van het dweilorkest van muziekvereniging Kunstzin uit Julianadorp met elkaar te wandelen.

Na afloop ontvangen de deelnemers een medaille en kan nog gezellig worden nagezeten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Tevens wordt een schoudermassage aangeboden door Fysio Holland indien dit gewenst is. Om 12.00 uur is de ochtend ten einde

Locatie en aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via deze link Neem een kijkje op onze website of telefonisch op nummer 0223-684726. De locatie van de rollatorloop is in gebouw 66 op Willemsoord te Den Helder. Het inschrijfgeld is €2,-. en mag op de dag zelf contact worden betaald. Graag gepast geld meenemen.

Meer berichten