Imca Marina luistert Ouderendag op

Imca Marina treedt op tijdens nationale ouderendag.
Imca Marina treedt op tijdens nationale ouderendag. ((Foto: aangeleverd))

DEN HELDER - Zangeres Imca marina zet Hotel Den Helder 4 oktober aanstaande op zijn kop tijdens de Nationale Ouderendag Den Helder!

Ook zin in een feestje? Vrijdag 4 oktober wordt ter gelegenheid van de Nationale Ouderendag een feestelijke middag georganiseerd met dans, zang en andere optredens. Tijdens deze middag in Hotel Den Helder (inloop v.a.13.30 uur en duur tot 16.30 uur) zal Imca Marina de middag afsluiten met een spetterend optreden!

Kaartje bestellen

Voor het bestellen van kaartjes, vragen rondom kaarten, vervoer of andere vragen, kan contact worden opgenomen met het comité via nofjulianadorp1@gmail.com. Ook kan men bellen naar 0223-820397. Leuk om cadeau te geven of om iemand mee uit te nemen, die het kan gebruiken of nooit weg gaat en/ of kan.

Extra verkooppunten gepland

Kaarten kunnen ook worden aangeschaft op dinsdag 24 september bij de Masoek Sadja in de Draaikolk vanaf 13.30 uur. Of dinsdag 1 oktober op de 50+ beurs in de schouwburg van 10.00 tot 16.00 uur (bij de kraam van zorggroep Tellus). Op locatie de golfstroom kunnen ook tot 30 september kaarten gekocht worden bij Wendy Stolk.

Op de hoogte blijven

Op lokale Facebookpagina worden wensen, donateurs, deelnemende locaties met programma en sponsoren benoemd en worden mensen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen gedurende het jaar. Facebook: Nationale Ouderendag Den Helder (community). Website: http://nationale-ouderendag-den-helder-julianadorp.webnode.nl

Meer berichten