Kampanje voor derde keer decor voor KeyKeg International Beer Festival.
Kampanje voor derde keer decor voor KeyKeg International Beer Festival. ((Foto: aangeleverd))

KeyKeg International Beer Festival in Kampanje

DEN HELDER - De vorige twee edities waren een daverend succes. Daarom presenteren KeyKeg en Theater de Kampanje voor de derde keer op rij het KeyKeg International Beer Festival 2019! Blok vrijdag 27 en zaterdag 28 september in de agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke, landelijke en internationale Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze derde editie zijn er 25 lokale, nationale- en internationale toonaangevende bierbrouwerijen zoals Brewdog Schotland, Helderse Jongens Den Helder, Sancti Adalberti Egmond, en Amundsen Noorwegen. Brouwer Buddelship Brauery uit Duitsland schenkt een speciaal Willemsoord Bier, namelijk de 'Witte Willemsoord'. Een bier dat de intensiteit van gerookte mouten heeft en erg populair is in Hamburg Duitsland. Komt dat proeven!

Maar niet alleen brouwers komen naar het festival, ook sake wordt uit een KeyKeg getapt. En om dit af te maken, is ook een sushibar aanwezig op het festival. DOMUS Vini komt speciaal uit Italië om bezoekers Prosecco te laten proeven uit een KeyKegtap. Dus wie niet van bier houdt, kan zich laten verrassen op dit festival. Op het festival mag muziek niet ontbreken en naast DJ's is BOEM! beide dagen aanwezig voor Light Funky House live music!

Workshops Bierstijlen
In de KeyKegzaal wordt op zowel vrijdag als zaterdag een workshop 'Oude bieren in een nieuw jasje' gehouden onder begeleiding van internationaal biersommelier Bart van Kleef. Een belofte, alle zintuigen worden aan het werk gezet!

Info en kaartverkoop
Het KeyKeg International Beer Festival wordt gehouden op vrijdag 27 september van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 28 september van 13.00 tot 20.00 uur. Toegangsprijs inclusief proefglas en twee consumptiemunten in de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50. Workshop Bierstijlen €10,00.

Meer info en de laatste ontwikkelingen in het evenement, zie: www.facebook.com/keykegs. Uitsluitend toegang vanaf 18 jaar.

Meer berichten