Ook de Beursvloer in Schagen was succesvol.
Ook de Beursvloer in Schagen was succesvol. ((Foto: aangeleverd))

Mooi aanbod van ondernemers op Beursvloer Den Helder

DEN HELDER - De Helderse Uitdaging organiseert woensdag 16 oktober de eerste Beursvloer Den Helder. Dit doen zij samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events.

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om de organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien is er incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Zoekt jouw stichting, verenging of maatschappelijke organisatie samenwerking met het bedrijfsleven? Dan is de Beursvloer Den Helder de perfecte plek om dat te doen!

Aanbod ondernemers

Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Inmiddels hebben ruim twintig ondernemers zich aangemeld, elk met prachtig aanbod. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, promotiematerialen of helpende handen. Zit er aanbod tussen dat jouw vereniging of stichting wel kan gebruiken? Dan kan je een match maken met die ondernemer.

Matches maken met ondernemers

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Voor meer informatie over de Beursvloer Den Helder en aanmelden ga je naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer.

Meer berichten