Dag van de Mantelzorg in Den Helder wordt gehouden bij het KIM.
Dag van de Mantelzorg in Den Helder wordt gehouden bij het KIM. ((Foto: Wim Salis))

Dag van Mantelzorg bij KIM in Den Helder

DEN HELDER - De Dag van de Mantelzorg staat in Den Helder vrijdag 8 november op het programma. Het Mantelzorgcentrum organiseert een nautische VIP middag bij het Koninklijk Instituut voor de Marine. De aanmeldingen gaan zo hard, dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn. Mantelzorgers uit de regio Den Helder die hier bij willen zijn, melden zich dan ook snel aan via info@mantelzorgcentrum.nl

Het Mantelzorgcentrum legt de mantelzorgers in de watten met een nautische VIP middag. Een middag met eten (een blauwe hap!), muziek en verrassingen.

Aanmelden

De Dag van de Mantelzorg Den Helder is vrijdag 8 november van 12.30 tot 17.00 uur bij Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM). De Dag van de Mantelzorg is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Mantelzorgers moeten wel staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum en dat kan via www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden. Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg is een landelijk en jaarlijks terugkerend initiatief. Op 10 november laat heel Nederland zien dat zij mantelzorgers waardeert. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en/of ontvangen mantelzorgers een waardering. In Den Helder is dat dus op 8 november met een nautische VIP middag en een cadeaubon.

Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en daar zelf gezond bij blijven.

Meer berichten