Helders Trefbaltoernooi in Sporthal Sportlaan.
Helders Trefbaltoernooi in Sporthal Sportlaan. ((Foto: Team Sportservice DH))

Helders Trefbaltoernooi in Sporthal Sportlaan

DEN HELDER - Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kunnen woensdagmiddag 13 november deelnemen aan de zevende editie van het Helders Trefbaltoernooi. Deelname aan het trefbaltoernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Spelregels Een schoolteam bestaat uit minimaal acht en maximaal tien spelers. Gemengde teams zijn toegestaan. Elk team moet door een volwassene begeleid worden. Als na het verstrijken van de speeltijd niet het gehele team is afgegooid wint het team met de meeste spelers in het veld. Bij winst worden drie punten toegekend, gelijk spel één en het verliezende team krijgt nul punten. Uiteindelijk wordt een finale gespeeld om de derde - vierde en tweede - eerste plaats. Tijdens de gymles, die gegeven wordt door bewegingsconsulenten van Team Sportservice, worden het spel en de spelregels nog eens uitgebreid geoefend.

Meedoen

Schrijf jouw team in via de website van Team Sportservice Den Helder: https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/.
Aanmelden kan tot 10 november.

Meer berichten