Schrijfster Maria Genova.
Schrijfster Maria Genova. ((Foto: aangeleverd))

Fem2business meets Maria Genova in Den Helder

DEN HELDER - Fem2business organiseert elk jaar een evenement waarin een bijzondere vrouw in de belangstelling staat. Een vrouw die een voorbeeld is voor de leden en niet-leden. Op 6 november van 19.30 tot 22.00 uur meets Fem2business Maria Genova aan de Verkeerstorenweg 3 in Den Helder (in de Rabobank op het Kooypunt).

Maria heeft de boeken 'What the h@ck' en 'Komt een vrouw bij de h@cker' geschreven. Zij vertelt de leden van Fem2business, maar ook andere geïnteresseerden hoe op een eenvoudige manier je identiteit gestolen kan worden. Ineens staan er gestolen auto's op je naam, word je bankpas geblokkeerd en krijg je met deurwaarders te maken. De politie houdt je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Het overkomt dagelijks honderden mensen die 'gewoon' een kopie van hun paspoort achterlieten. Maria laat onthutsende resultaten zien van identiteitsfraude en hacks. Je gaat met andere ogen naar je computer, smartphone en tablet kijken.

Over Maria Genova

Schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova werd na haar bestseller 'Komt een vrouw bij de h@cker' één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en informatiebeveiliging. Haar praktische en interactieve lezingen trekken volle zalen. Door haar enthousiasme en passie voor het onderwerp, weet ze iedereen te overtuigen dat je serieus moet nadenken over digitale veiligheid. Door middel van duidelijke voorbeelden laat ze ook zien hoe en waarom. Omdat ze zelf geen ict-er is, gebruikt Maria geen vaktermen en kan alles op een duidelijke manier aan een breed publiek uitleggen. Hoe kun je het beste je eigen computer en het netwerk van de organisatie tegen hackers beschermen? Hoe herken je de betere phishingmails? Hoe onthoud je tientallen ingewikkelde wachtwoorden? De deelnemers zijn altijd heel blij met de vele praktische tips. De meest gehoorde reactie na afloop van de lezing is: "Dit was een eye-opener."

Maria Genova heeft al lezingen gegeven aan KPN, ING, Schiphol, Eneco, Achmea, PWC, De Telegraaf Media Groep, PostNL, BOL. com, Delta Lloyd, GasUnie, De Nederlandsche Bank, The Walt Disney Company, maar ook aan diverse ministeries, tientallen gemeenten, zorginstellingen, universiteiten, ondernemersverenigingen, woningcorporaties, ict-bedrijven, onderwijsinstellingen, et cetera. En nu komt ze ook naar de Rabobank op het Kooypunt voor Fem2business meets om iedereen heel veel tips mee te geven. Het wordt een interactieve avond.

Uitnodiging

Ben je een ondernemende vrouw en wil je meer weten over dit evenement of je aanmelden, ga dan naar de site van fem2business. Je kunt ook mailen naar info@fem2business.nl voor meer informatie. Voor vragen, een interview of voor het bijwonen van Fem2business meets kan contact worden opgenomen met Susanna Florie: telefoonnummer: 0616606181 mailadres: pr@fem2business.nl

Meer berichten