Relatieconcert door Defensie Helikopter Commando in theater de Kampanje.
Relatieconcert door Defensie Helikopter Commando in theater de Kampanje. ((Foto: Peter van Aalst))

Sounds of Freedom in Den Helder

DEN HELDER - Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt 'Sounds of Freedom' op dinsdag 19 november in Theater De Kampanje in Den Helder.

Het Defensie Helikopter Commando geeft dinsdag 19 november een gratis relatieconcert voor de omwonenden en relaties van Maritiem Vliegkamp De Kooy in Den Helder. De militaire muzikanten van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen vanaf 20.00 uur het bevrijdingsprogramma 'Sounds of Freedom' in Theater De Kampanje in Den Helder!

Voorvechter van vrijheid

Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? Uiteraard wordt stilgestaan bij de bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten. Graag laat het orkest op dinsdag 19 november een ander geluid horen; omwonenden en relaties van Maritiem Vliegkamp De Kooy worden getrakteerd op het 'Sounds of Freedom' concert gespeeld door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Kaarten verkrijgbaar via: VVV Den Helder. Aan de kassa bij Theater De Kampanje in Den Helder.

Volg ook de social media kanalen: Twitter Defensie Helikopter Commando: @dhcluchtmacht. FaceBook Orkest Koninklijke Luchtmacht: @Luchtmachtkapel

Meer berichten