Tablet voor Helderse Dames Jeugdbasketbal en Dierenambulance

Algemeen
Tablet voor Dames Jeugdbasketbal.
Tablet voor Dames Jeugdbasketbal. (Foto: BERTIL VAN BEEK)

DEN HELDER - De Helderse Uitdaging kreeg een vraag van Dames Basketbalvereniging Den Helder. Ze waren op zoek naar twee tablets. Tegenwoordig is het tijdens de wedstrijden verplicht om de scores, fouten etc. digitaal bij te houden in een bondsapp. Dit mag niet meer op papier. Om dit op de twee velden waar de jeugd speelt tegelijkertijd te kunnen, zijn er twee tablets nodig.

Op de oproep via social media regeerde Luciana Bena Brandini van PZ Assist. Zij had twee tablets waar ze niets meer mee deed en die mochten de Helderse Uitdaging mocht ophalen. Van die twee bleek er één geschikt voor Dames Basketbalvereniging Den Helder. En via matchgroeplid Michael van Alderwegen werd ook de tweede tablet nog geregeld.

Dierenambulance

Maar toen was er ineens een tablet over. Die mochten de Helderse Uitdaging als aanbod uitzetten. Dat de vraag naar tablets bij verenigingen en stichtingen hoog is bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Maar liefst acht organisaties reageerden op het aanbod van de tablet. De matchgroep heeft uiteindelijk gestemd naar welke organisatie de tablet ging en dat is de Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon geworden.

Beide organisaties zijn ontzettend blij met de tablets die PZ Assist beschikbaar heeft gesteld! Ook een vraag voor jouw vereniging of stichting? Ga naar www.helderseuitdaging.nl

Tablet voor de Dierenambulance.