WinterDromen in Stadshal
WinterDromen in Stadshal ((Foto: aangeleverd))

WinterDromen in Stadshal Den Helder

DEN HELDER - Voor de zevende keer wordt WinterDromen georganiseerd in Stadshal van de Kampanje. Ditmaal op zondag 1 december. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers in theater De Kampanje struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Bezoekers kunnen zeker terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst. Op het foodplein, met onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman, kunnen heerlijkheden worden gekocht om meteen van te genieten, maar ook om mee naar huis te nemen. Er zijn demonstraties en workshops streetdance van Rik Niks Bodylanguage en ook de balletleerlingen van Rinske Posthumus van Triade geven een optreden.

Modeshow en muziek

Om 13.30 en 15.30 betreden de modellen van Nameless en Nypels Mannemaode de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt feestkleding geshowd. Tussen de modeshows door is er live muziek. Ook dit jaar is er weer wintertheater op Winterdromen. Misschien wordt tijdens WinterDromen wel een te gekke foto gemaakt voor die kerstkaart met de prachtige steltenlopers of de wandelende kerstboom.

Hapjes en drankjes

Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat wordt genieten van heerlijke erwtensoep, de warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham. De toegang voor WinterDromen is € 3,- p.p. kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.

Meer berichten