(Foto: aangeleverd)

'Superleuk' van Heldese Lucille Lobles verschenen

DEN HELDER - `Superleuk´ is het derde autobiografisch boek van Lucille Lobles. Het boek 'Superleuk' kost € 16,- en is verkrijgbaar bij de Bruna in Den Helder (respectievelijk De Schooten en Julianadorp). Ook haar eerder verschenen boeken als Veerkracht (€18,50) en Springlevend (€15,-) zijn daar verkrijgbaar.

Haar eerste boek genaamd ´Veerkracht´ ging over het doorbreken van familie- en gedragspatronen. In haar tweede boek ´Springlevend´ geeft Lucille te kennen dat je los kunt komen van die patronen en dat je als mens de keuze uiteindelijk kunt hebben om je eigen pad te vervolgen. In haar derde boek geeft zij aan hoe haar leven op dit moment is en dat is namelijk `Superleuk´! Het boek is geredigeerd door Hanneke Bergsma. Richard Wijmans heeft voor het drukwerk gezorgd.

Lucille geeft onder andere lezingen bij Keti Koti-vieringen over haar drie boeken. (Keti Koti betekent ketenen verbroken, afschaffing van de slavernij in Suriname, 1 juli 1863). Lucille, lerares op een Daltonschool, wil zich nu richten op het schrijven van kinderboeken.

Meer berichten