Sprookjes komen tot leven in Fort Kijkduin.
Sprookjes komen tot leven in Fort Kijkduin. ((Foto: aangeleverd))

Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld in Den Helder

DEN HELDER - Sprookjes komen zondag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin, welke sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. De vierde editie alweer van dit veelbesproken festijn. Het wordt wederom een ware beleving.

Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale. Met weer een aaneenschakeling van nummers gespeeld door ons Klein Harmonie orkest met onder andere A Brand New day, Disney Favorites en nog vele andere nummers en wie kent haar niet, het sterkste meisje van de hele wereld; Pipi Langkous. Zouden Elsa en Olaf ook aanwezig zijn?

Dansen

Het Klein harmonie Orkest wordt ook dit jaar weer tijdens het concert muzikaal begeleid Annabel van de Westelaken, Lynn Kramer, Karen Klopstra en Marit Tesselaar. Voor de kleine prinsen en prinsessen is er genoeg ruimte om te dansen en uiteraard zijn de zitzakken ook weer aanwezig. Dit jaar zijn er eveneens twee edities, namelijk een ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 10.00 en duurt tot 13.00 en het middagprogramma start om 14.30 en duurt tot 17.30 uur.

Sprookjes

Naast alle sprookjes en het concert is het ook weer mogelijk om tijdens de sprookjesroute tegen een kleine vergoeding te gaan knutselen of een miniworkshop te volgen. Ook is weer een aantal kraampjes aanwezig. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, de bar is geopend. De prijs van een toegangskaart bedraagt 8,50 euro en kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Ook is het mogelijk een gezinskaart te kopen, voor 28.- euro heb je toegang voor twee kinderen tot en met 12 jaar en twee volwassenen. Kaarten kunnen online gekocht worden via de website van Fort Kijkduin: www.fortkijkduin.nl. of anders zondag 8 december aan de deur. Kom ook naar Fort Farytale en Winnubst Wondere Wereld! Een unieke samenwerking tussen Figurantengroep OuderwetZ, Fort Kijkduin, Sikina Evenementen en Organisatie, Straalman Theater en Muziekvereniging Winnubst.

Meer berichten