De opbrengst van de kerstmarkten is voor de zieke Maud Baas.
De opbrengst van de kerstmarkten is voor de zieke Maud Baas. ((Foto: aangeleverd))

Kerstmarkten in Julianadorp voor Maud

JULIANADORP - "Het gaat om Maud Baas uit 't Veld. Zij heeft een zeldzame stofwisselingsziekte (ook wel metabole ziekte genoemd) heeft. Maud heeft een de variant NKH en daar zijn maar acht kinderen in Nederland van. Dat aantal is te weinig om daar uitgebreid onderzoek naar te doen", zegt Angelique Doves die zich sterk maakt voor Maud.

"Voor Sven, Ester en Twan Baas is de toekomst met hun dochter/zusje erg onzeker. Wel is bewezen dat dolfijntherapie heel veel goeds kan toevoegen aan het communiceren en het gedrag van Maud. Haar ouders zetten zich daar nu volop voor in. Zij hebben dan ook alle hulp nodig die ze kunnen krijgen", vervolgt Angelique. "Wij kennen Maud en haar familie al zeker tien jaar en Maud dus al vanaf haar geboorte. Onze dochter Yenthl ( 7 jaar) heeft deze zomer het idee geopperd om Maud te willen helpen. Dit heeft geresulteerd in een aantal 'Maud' -items' waaronder de succesvolle 'Maud's Lucky Angels'. In de mooie zomerweken zijn wij Yenthl Kjell (onze zoon) en ik ook regelmatig de deuren langs gegaan om geld in te zamelen door middel van deze artikelen aan te bieden bij de mensen. Sven en Ester organiseren samen nog meer activiteiten om geld in te zamelen en is er ook sinds kort een website met diverse artikelen waarbij de omzet naar de dolfijntherapie zal gaan.
Voor een impressie kan men kijken op www.torideadolphin.nl en hier staat nog veel meer informatie op omtrent deze kanjer Maud."

Kerstmarkten

Angelique en Yenthl zijn aanstaande zondag 8 december van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn bij de Kerstmarkt op het loopuytpark in Julianadorp en op 13 december van 13.00 tot 20.00 uur bij winkelcentrum Dorperweert in Julianadorp op de kerstmarkt. Er zullen de welbekende Maud's geluksengeltjes liggen maar ook vele andere leuke cadeau-artikelen voor kleine prijsjes waarvan de omzet gaat naar de dolfijntherapie. "Wij hopen natuurlijk op een enorm succes deze twee dagen want je wilt als ouder alles uit het leven halen wat erin zit!", besluit Angelique.

 

Meer berichten