Kerstvakantie bij De Helderse Vallei

Algemeen
Kinderen kunnen op bezoek gaan bij de dieren.
Kinderen kunnen op bezoek gaan bij de dieren. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De Helderse Vallei organiseert ook in december een Peutermoment voor kinderen tussen 2 en 4 jaar op de kinderboerderij. Vanwege de kerstvakantie vindt dit moment iets eerder plaats dan normaal, namelijk op woensdag 18 december.

Tijdens het Peutermoment kunnen peuters met een ouder/verzorger tussen 10.30 en 11.30 uur genieten van een voorleesverhaal en daarna op bezoek gaan bij de dieren op de kinderboerderij. Ze maken kennis met de dieren, nemen een kijkje in hun stallen en hokken en vegen hun vloer. Natuurlijk zijn er ook genoeg dieren om te aaien en te voeren! Opgeven voor het Peutermoment kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555. De activiteit kost € 1,50 per kind. Begeleiding door een ouder/verzorger is noodzakelijk.

Winterdag

De kerstvakantie begint met een gezellige en sfeervolle Winterdag op zondag 22 december die duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dag kan worden deelgenomen aan diverse winterse activiteiten en kan er een bezoek gebracht worden aan de levende kerststal. Om op te warmen zijn diverse heerlijke warme hapjes en drankjes te krijgen en kan er genoten worden van livemuziek. Kijk op www.deheldersevallei.nl/agenda voor meer informatie.