(Foto: Danny)

Kanospektakel Julianadorp van start

JULIANADORP - De IJsclub uit Julianadorp gaf afgelopen zaterdag en zondag, 8 en 9 december tijdens de gezellige kerstmarkt in het Loopuytpark het startschot om te kunnen aanmelden voor de derde editie van het jaarlijkse kanospektakel op zaterdag 21 december. De strijd om de wisselbeker is weer losgebarsten.

Na het grote succes van vorig jaar verwacht de organisatie van de ijsclub een grote toeloop van duo's. Voor de leden is het inschrijven gratis. Niet leden betalen €5,- per team. Het kano-evenement gaat plaatsvinden op zaterdag 21 december vanaf 16.00 uur. Kunstzin zorgt ook dit jaar voor sfeervolle kerstliederen. De leden van de Helderse modelbotenverenging 'Nieuwe Koers' zijn ook aanwezig zijn en laten hun hobby zien.

Belangeloos

De camping Julianadorp aan Zee heeft voor dit evenement vier kano's belangeloos beschikbaar gesteld. De ijsbaan, de brug en het gebouw van de ijsclub zijn in winterse sferen te bewonderen. Aan de inwendige mens wordt gedacht. Voor de deelnemers zijn er twee consumptiebonnen die te besteden zijn voor glühwein en een oliebol. Ook het publiek krijgt een gratis consumptiebon. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden weer leeftijdsgroepen gemaakt. Iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen. Er wordt gevaren in een twee persoonskano en het liefst met gemengde teams. Voor de winnaars zijn er zeldzaam mooie bekers en lekkere geldprijzen.

Aanmelden kan via de website: www.ijsclubjuliandorp.nl. Maar ook op zaterdag 21 december vanaf 15.30 uur is er misschien nog een kleine kans. De locatie van dit evenement is te vinden aan de Landbouwstraat 65 in Julianadorp.

Meer berichten