Winterdag en kerstvakantie bij De Helderse Vallei
Winterdag en kerstvakantie bij De Helderse Vallei ((Foto: Gerard Krol-PortSite))

Winterdag bij de Helderse Vallei

DEN HELDER - Wie van wandelen houdt kan op zondag 29 december heerlijk de duinen in trekken tijdens de Oliebollentocht die georganiseerd wordt door Landschap Noord-Holland en De Helderse Vallei. Er kan 4, 8, 10 of 20 kilometer gewandeld worden. Er is ook een rolstoelroute uitgezet van ongeveer 4 kilometer. Vooraf aanmelden is niet nodig, het startpunt is De Helderse Vallei. Kijk op www.deheldersevallei.nl/agenda voor meer informatie en de starttijden.

Maandag 30 december is De Helderse Vallei geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Dinsdag 31 december (Oudejaarsdag) en woensdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is De Helderse Vallei helaas gesloten.

Activiteiten Kerstvakantie

Donderdag 2 januari mogen kinderen vanaf 4 jaar 'Vroeg uit de veren' om onze dierverzorgers op de kinderboerderij te helpen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.deheldersevallei.nl/agenda.

Op bezoek op de kinderboerderij

Vrijdag 3 en zaterdag 4 januari kunnen bezoekers om 16.00 uur mee kijken hoe de dieren hun nachtverblijven opzoeken en gevoerd worden tijdens de activiteit 'Met de kippen op stok'. Zondag 5 januari kun je ontdekken welke groente- en fruitsoorten de dieren op de kinderboerderij het liefst eten, want dan kunnen kinderen tussen 10.00 en 12.00 uur weer groentetaartjes voor de dieren maken op de kinderboerderij. Voor deze activiteiten is aanmelden vooraf niet nodig, iedereen is van harte welkom op de kinderboerderij en deelname is gratis. Meer informatie over de activiteiten en openingstijden is te vinden op www.deheldersevallei.nl.

Meer berichten