De overhandiging van de cheque voor het Inloophuis.
De overhandiging van de cheque voor het Inloophuis. ((Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL))

Netwerk 39 geeft geld aan Inloophuis Den Helder

DEN HELDER – In het Inloophuis Den Helder kwam de kerstman vroeg dit jaar. Vorige week werd daar door afgevaardigden van Netwerk 39 een cheque overhandigd van 520 euro.

Het Inloophuis, gevestigd aan de Marsdiepstraat 62A is een ontmoetingsplek waar zieken en herstellenden zonder afspraak naar binnen kunnen wandelen. Dat kan zijn voor een gesprek met lotgenoten, voor begeleiding of om deel te nemen aan de diverse activiteiten. Het Inloophuis wordt gerund door zestig vrijwilligers en is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Netwerkontbijt

Netwerk 39 is netwerkclub van ruim 25 Helderse ondernemers. Op initiatief van Raymond Groen van Zeestad Staal werd deze club begin dit jaar opgericht. Naast het tweewekelijkse netwerkontbijt verbinden de leden zich elk jaar aan een goed doel. Groen: "Landelijk onderzoek heeft het maatschappelijk belang van Inloophuizen aangetoond. Bezoekers voelen zich gehoord, durven makkelijker om hulp te vragen en kunnen zich vaak beter ontspannen na een bezoek. Voor ons voldoende redenen om deze mooie ontmoetingsplaats in Den Helder te steunen."

Meer berichten