Verenigingen kunnen zich aanmelden bij het JouwSportProject.
Verenigingen kunnen zich aanmelden bij het JouwSportProject. ((Foto: aangeleverd))

Meld vereniging aan voor het JouwSportProject in Den Helder

DEN HELDER - Het JouwSportProject (JSP) biedt verenigingen de kans om hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, volwassenen, senioren, g-sporters en aangepast sporten. Een kans om inwoners van Den Helder met jouw vereniging kennis te laten maken. Meedoen is simpel: kies activiteiten/lessen binnen de vereniging en bied die aan via de website van Team Sportservice Den Helder.

Verenigingen kunnen hun tak van sport aanbieden voor jong en 'oud': van jeugd tot volwassenen en senioren! Niet alleen leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs de gelegenheid geven om kennis te laten maken met jouw (sport)vereniging maar écht iedereen die graag kennis wil maken met een nieuwe of andere sport naar keuze!

Aanbod vereniging

Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden maximaal vier jeugd- en twee volwassene-activiteiten/lessen aan die elk vier weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer. Kijk binnen jouw vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden. De lessen vinden bij de vereniging plaats van 2 maart tot en met 29 maart.

Wat levert het de vereniging op?

In elk geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden. Team Sportservice verzorgt alle promotie én verwerkt alle aanmeldingen van nieuwe enthousiaste sporters! De kinderen/deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn de nieuwe deelnemers na de vier lessen wel zo enthousiast geworden dat ze lid willen worden bij jouw vereniging! Een kans op meer leden én een goede promotie voor jouw vereniging.

Inschrijven verenigingen

Verenigingen kunnen zich tot 23 januari inschrijven via de inschrijfwebsite. Op die website wordt ook het aanbod geplaatst waaruit deelnemers gaan kiezen. Zorg voor een avg-proof foto die geplaatst kan worden bij jouw aanbod. Ga naar https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ en schrijf jouw vereniging in.

Vragen? Mail naar lvannoord@teamsportservice.nl of bel 0223-684726.

Meer berichten