Buiten sporten met GezondOud in Kop van Noord-Holland

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het is een prachtige ochtend. Het zonnetje schijnt en het rijp glinstert op de bomen. Annet (67) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. "Ik ga elke week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer ruim een jaar bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me heerlijk."

Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. De trainingen zijn professioneel, super afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

Zeer goede sfeer en persoonlijke begeleiding

Wat het meest opvalt aan de trainingen van GezondOud is de onderlinge sfeer en de persoonlijke begeleiding. Connie traint mee in verschillende groepen. "Wat ik zo leuk vind aan de trainingen van GezondOud is dat ik me in alle groepen welkom voel. Overal tref ik wel iemand waarmee ik overeenkomstige interesses deel. Ook de trainers spelen hierin een belangrijke rol. Ze zijn professioneel, oprecht, geïnteresseerd en geven je altijd een warm en welkom gevoel."

Gezellige activiteiten

Bij GezondOud wordt er bovengemiddeld veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Na afloop van de training wordt er onder elkaar nog een kopje koffie gedronken en met enige regelmaat worden er gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kijk op www.gezondoud.nl of bel 06-17962699.