Chantastic.
Chantastic. ((Foto: aangeleverd))

Chantastic in Zevenskoop Den Helder

DEN HELDER - Koor Chantastic is een projectkoor in Den Helder, onder leiding van dirigent Arjen Busscher. Zondag 2 februari geeft het koor weer een eindpresentatie in Cinema Zevenskoop.

Het is bijna Valentijnsdag en daarom zingen de koorleden dit keer over de liefde. Prachtige ballads zoals 'Woman in love' en 'Eternal flame' en swingende nummers zoals 'Be my baby' en 'Will you love me tomorrow' staan op het programma. Aanvang van het optreden is 15.00 uur en na afloop is er nog een gezellige nazit. De entree is gratis.

Meezingen?

Voor de start van het nieuwe project is het koor op zoek naar deelnemers. Dit project start woensdag 5 februari. Het thema is dit keer 'Weather songs'. Er worden bekende hits gezongen zoals 'It's raining men', 'Walking on sunshine', 'Colors of the wind' en 'Calm after the storm'.

Deelname is mogelijk door aanmelding via de website. www.koorchantastic.nl. Chantastic Den Helder repeteert elke woensdagmiddag om 15.00 uur in Chantasticinema Zevenskoop, Julianaplein 43 , Den Helder

Meer berichten