Scholen strijden om felbegeerde schoolvoetbaltitel.
Scholen strijden om felbegeerde schoolvoetbaltitel. ((Foto: Picasa))

Helderse basisscholen strijden om schoolvoetbaltitels

DEN HELDER/JULIANADORP – Voor de 93e keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De organisatie, Stichting Schoolvoetbal Den Helder, heeft alle 26 basisscholen inmiddels een uitnodiging gestuurd en de teams kunnen tot 7 februari worden ingeschreven.

Er wordt gestreden om de titels 8 tegen 8 en 6 tegen 6. De volgende categorieën strijden om die titels: meisjes en jongens in groep 7 en 8 vormen de achttallen, de zestallen worden gevormd door meisjes en jongens in groep 5 & 6 en groep 3 & 4. Het toernooi wordt gespeeld op de woensdagen 25 maart, 1 april en 8 april 2020. Eventuele reservedatum is 22 april.

Enthousiaste sponsors

Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het evenement ook dit jaar weer op vele enthousiaste sponsors kan rekenen. Daardoor is het opnieuw voor alle kinderen mogelijk om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen; schoolvoetbal blijft voor ieder kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die mede mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC en FC Den Helder. Ook de vele vrijwilligers van de stichting zijn natuurlijk onmisbaar!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Meer berichten