Maak kennis met powerwalking!
Maak kennis met powerwalking! ((Foto: aangeleverd))

Kennismaken met sport via Sportservice Den Helder

DEN HELDER - Kennismaken met een andere of nieuwe sport kan via het JouwSportProject voor maar € 5,50 per sport!. Er is aanbod voor kleuters tot en met senioren!

De inschrijving voor het JouwSportProject is geopend en iedereen van kleuter tot en met volwassene en senior die kennis wil maken met een andere of nieuwe sport kan zich tot 25 februari inschrijven via de website www.teamsportservice.nl/denhelder. Vier maal kennismaken met een sport naar keuze voor € 5,50 per sport. De kennismakingslessen starten vanaf 2 maart.

Welke sporten?

Zo'n 20 sportverenigingen stellen hun vereniging open via het JouwSportProject om nieuwe enthousiaste sporters kennis te laten met een sport naar keuze. Er kan onder andere gekozen worden uit: kleutergym, tafeltennis, Rhönradturnen55+ sport, tennis, jeu de boules en powerwalking.

Meedoen en inschrijven

Inschrijven en betalen kan online via de inschrijfwebsite. Op deze website zijn de verenigingen te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.
Via de link: https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/LeefModule/Details/1652 komen belangstellenden op de inschrijfwebsite. Per doelgroep en kern kan gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. De vier kennismakingslessen starten na vanaf 2 maart.

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder. Vragen? Neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.

Meer berichten