Het Mantelzorgcentrum organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers én hun naaste uit de regio Den Helder.
Het Mantelzorgcentrum organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers én hun naaste uit de regio Den Helder. ((Foto: aangeleverd))

Kom naar de mantelzorgbijeenkomst in De Beuk in Den Helder

DEN HELDER – Het Mantelzorgcentrum organiseert donderdag 13 februari een bijeenkomst voor mantelzorgers én hun naaste uit de regio Den Helder. De bijeenkomst is in Buurthuis de Beuk in Den Helder.

Met Mantelzorg Samen in de Wijk ontdekken mantelzorgers dat zij niet de enige zijn. Bovendien mogen zij hun zorgvrager meenemen. Dan hoeft de mantelzorger niet iemand te regelen die op hun naaste let en dat geeft rust. Bovendien is het voor beiden gezellig! De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit de regio Den Helder melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl. Donderdag 13 februari komt Marianne Weel, Consulent mantelzorger bij het Mantelzorgcentrum, langs. Zij legt uit wat het Mantelzorgcentrum kan betekenen voor mantelzorgers. Bovendien is er voor iedereen koffie, thee en iets lekkers.

Aanmelden

De bijeenkomst is donderdag 13 februari van 13.30 tot 15.00 uur in Buurthuis de Beuk, Hertzogstraat 7 in Den Helder. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers en hun naaste uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223 – 74 70 09.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Meer berichten