(Foto: Pexels.com)

Vrij en avontuurlijk buiten spelen in Den Helder e.o.

DEN HELDER/JULIANADORP - De jaarlijkse Jantje Beton Collecte wordt van 2 tot en met 7 maart georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk in de buurt.

In deze regio lopen zeven verenigingen voor de Jantje Beton Collecte . 50% van de collecteopbrengst is bestemd voor deze collecterende jeugdorganisaties. De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen.

In Den Helder is er nog plaats voor nieuwe verenigingen en op Texel zijn er nog vier plaatsen vrij. Voor Julianadorp kunnen zich ook nieuwe verenigingen aanmelden.

Zinvolle vrijetijdsbesteding

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren.

Lekker buiten spelen

Geef daarom aan de Jantje Beton Collectant en help de kinderen uit uw omgeving om lekker buiten te kunnen spelen. Jantje Beton collecteert met donkergroene plastic collectebussen met daarop een sticker met nummer en het welbekende Jantje Beton logo.

Aanmeldingen om mee te doen: Mevr. A.J. Blokker Schurer telefoonnummer 0223-617592. e-mail adres: epenanja@quicknet.nl

Meer berichten