(Foto: Pexels.com)

Workshop onderhoud racefiets in Den Helder

DEN HELDER - RTV Toon Jacobs organiseert voor de tweede keer in samenwerking met de firma Verdoes op 28 februari een avond waarbij allerlei zaken rond de (toer en race-)fiets aan de orde komen.

Nu het fietsseizoen voor velen weer begint, is het zaak om de fiets weer geheel op orde te hebben en te houden. "Hoe maak ik mijn fiets schoon, hoe leg ik er snel een nieuwe band om, hoe reinig ik de ketting, hoe stel ik mijn zadel af op de goede hoogte, et cetera. Kortom: hoe zorg ik er voor, dat 2020 weer een mooi fietsseizoen wordt", aldus een woorvoerder van RTV Toon Jacobs. Ruud Verdoes demonstreert in een kleine groep de werkzaamheden die men zelf na deze avond kan uitvoeren.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, bij grote belangstelling wordt een uitwijkavond gehouden. Aanmelden uitsluitend via de mail: johanbrand51@gmail.com. Wie zelf nog onderwerpen heeft, kan deze aangeven bij de opgave. De avond wordt gehouden op 28 februari, aanvang 18.15 uur bij firma Verdoes aan de drs. F Bijlweg 242 te Den Helder. Deelname is gratis.

Meer berichten