Mister Geraldi en Dora.
Mister Geraldi en Dora. ((Foto: aangeleverd))

Mister Geraldi en de nieuwsgierige Dora te zien in Helderse Kampanje

DEN HELDER - Het kindertheater staat deze voorjaarsvakantie weer garant voor twee leuke goochelvoorstellingen. Dit keer laat Geraldi de kinderen weer genieten van een daverende show, waarbij zijn nieuwsgierige en brutale schoonmaakster Dora zal assisteren. Tenminste dat hoopt Geraldi, maar als hij plotseling wordt weggeroepen ziet Dora haar kans schoon om in alle goochelspullen te snuffelen. Hoe zal dit aflopen?

De goochelaar zal ook deze keer de kinderen weer hard nodig hebben om hem te helpen. Dit belooft dus weer een fijne ochtend of middag theatervermaak te worden met veel hilarische momenten voor zowel jong als oud. Dus mama's en papa's, opa's en oma's; iedereen is van harte welkom met klein)kinderen vanaf 3 jaar en ouder bij deze familievoorstellingen.

De shows zijn op donderdag 20 februari om 11.00 en om 14.30 uur, kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt aangeraden om te reserveren op 0223-616096 of 0223-627041. Deze kindvriendelijke voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van schouwburg de kampanje, ingang aan de Weststraat kade via het KeyKeg café.

Meer berichten