Voorzitter Pieter Lutterman (rechts) feliciteert Bert Kwant met zijn benoeming tot TVJ'er van het jaar.
Voorzitter Pieter Lutterman (rechts) feliciteert Bert Kwant met zijn benoeming tot TVJ'er van het jaar. ((Foto: Leen Plokkaar))

Bert Kwant in het zonnetje bij Tennisvereniging Julianadorp

JULIANADORP - Tijdens de weer druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de Tennisvereniging Julianadorp is Bert Kwant benoemd tot TVJ'er van het jaar.

Voorzitter Pieter Lutterman prees Bert voor zijn niet aflatende inzet voor TVJ en dat al gedurende meer dan 40 jaar! Bert heeft in al die jaren meerdere functies binnen TVJ bekleed en is nu al weer enkele jaren de drijvende kracht achter de 'racketochtenden' voor de 55+ leden van de club op de vrijdagochtend. Naast zijn activiteiten voor TVJ heeft Bert jarenlang in de organisatie gezeten van de 'Halve van Den Helder' en is hij lid van het bestuur van de Sportfederatie.

Rookvrij

Jaap Nieuwland, John Riebot en Ingrid Draper gingen Bert Kwant voor als TVJ'er van het jaar. Voorzitter Pieter Lutterman keek in zijn nieuwjaarsrede terug op een mooi jaar voor TVJ, dat haar ledenaantal zag stabiliseren op circa 300. Hij verwees daarbij o.a. naar de verlichting van de banen 5 en 6 welke in het najaar van 2019 is gerealiseerd. Hiermee is het proces van verlichting dat in totaal (met tussenpozen) zo'n 30 jaar heeft geduurd afgerond: alle banen zijn nu verlicht! De voorzitter keek ook vooruit. Het streven is om van TVJ in de toekomst een rookvrije vereniging te maken tijdens jeugdactiviteiten, bij andere activiteiten zal er alleen op het boventerras nog gerookt mogen worden.

TVJ bestaat op 23 november 2020 50 jaar! Dit jubileum zal uiteraard gevierd worden!

Meer berichten