Peuters van harte welkom bij De Helderse Vallei

Algemeen
Peuters zijn van harte welkom bij De Helderse Vallei.
Peuters zijn van harte welkom bij De Helderse Vallei. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Veel kleine kinderen zijn gek op dieren en dat komt mooi uit, want speciaal voor peuters tussen twee en vier jaar organiseert De Helderse Vallei maandelijks een Peutermoment op de kinderboerderij.

Donderdag 27 februari is er tussen 10.30 en 11.30 uur weer een Peutermoment. Aan het begin van de activiteit wordt in het duurzaamheidscentrum een dierenverhaal voorgelezen. Daarna gaan de peuters op bezoek bij de dieren op de kinderboerderij. Ze maken van dichtbij kennis met kleine dieren, zoals konijnen, kippen en cavia's. Daarna nemen ze een kijkje in de stallen van de grotere dieren en gaan aan de slag om die schoon te maken, met een eigen kruiwagentje en schep. Uiteraard zijn ouders/verzorgers van harte welkom om samen met de peuters dit gezellige uurtje tussen de dieren te beleven.

Opgave en informatie

Opgeven voor het Peutermoment kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555. De activiteit kost € 1,50 per kind. Begeleiding door een ouder/verzorger is noodzakelijk. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie is te vinden op www.deheldersevallei.nl. Zie ook Facebook, Twitter De Helderse Vallei en Instagram.