Vele inschrijvingen voor Schoolvoetbaltoernooi Den Helder

Algemeen
Schoolvoetbaltoernooi trekt jaar veel deelnemers.
Schoolvoetbaltoernooi trekt jaar veel deelnemers. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER/JULIANADORP –Voor de 93ste keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De organisatie, Stichting Schoolvoetbal Den Helder, heeft van 28 basisscholen inschrijvingen ontvangen. Totaal hebben 1266 kinderen zich opgegeven en deze zijn verdeeld over 146 teams in vijf categorieën.

De categorieën zijn: Jongens Bovenbouw (JB), Meisjes Bovenbouw (MB), Jongens Onderbouw (JO), Meisjes Onderbouw (MO) en Meisjes/jongens Onderbouw (MJO). Het toernooi wordt gespeeld op de woensdagen 25 maart, 1 april en 8 april 2020. Gedurende deze dagen zullen er 490 wedstrijden worden gespeeld.

Op zoek

Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het nog op zoek is naar scheidsrechters/spelbegeleiders. Deze kunnen zich aanmelden via de website. www.schoolvoetbaldenhelder.nl Tevens kunnen op deze site alle programma's worden bekeken.

Sponsors

Ook dit jaar kan de organisatie weer op vele enthousiaste sponsors rekenen. Daardoor is het opnieuw mogelijk voor alle kinderen om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen, schoolvoetbal blijft voor ieder kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die tevens mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC, FC Den Helder. En natuurlijk de vele vrijwilligers van de schoolvoetbalstichting.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.