De Buurtcamping houdt draaiboek stand-by

Algemeen
Gaan we deze zomer Buurtkamperen in en om ons eigen huis? Rodi Media collega Bart Agterberg heeft er goede ervaringen mee.
Gaan we deze zomer Buurtkamperen in en om ons eigen huis? Rodi Media collega Bart Agterberg heeft er goede ervaringen mee. (Foto: Bart Agterberg)

REGIO - Nu het kabinet bekend heeft gemaakt dat alle evenementen met vergunning en/of meldplicht tot en met 1 september niet kunnen doorgaan betekent dat helaas ook geen Buurtcampings deze zomer. Woordvoerder de Buurtcamping: "Juist nu zijn fijne contacten in de buurt zo belangrijk en groeit de behoefte om samen te zijn. Er wordt door de beheerders van Buurtcampings voor komende zomer actief nagedacht over plannen voor alternatieven."

Helaas heeft De Buurtcamping Den Helder het besluit genomen dat ze deze zomervakantie geen camping gaan organiseren. Hoe graag ze het ook zouden willen, ze vinden het niet verantwoord, realistisch en haalbaar in de huidige situatie. Via Facebook laat de organisatie weten wel het plan van aanpak en het draaiboek klaar te hebben liggen zodat deze altijd gebruikt kan worden als de situatie het weer toelaat. Volg de Buurtcamping De Helder via Facebook en blijf op de hoogte.