Rondje Kleinkunst in Den Helder gaat door!

Algemeen
Rosa Da Silva.
Rosa Da Silva. (Foto:Rosa Da Silva.)

DEN HELDER - Het Rondje Kleinkunst van de Vrienden van Den Helder wordt zondag 23 augustus georganiseerd. Oorspronkelijk zou Rondje Kleinkunst gehouden worden op 12 april, maar Corona hield dit tegen. De gemeente heeft toestemming gegeven om het Rondje alsnog te programmeren, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

De organisatie heeft besloten om alle optredens op Willemsoord te laten plaatsvinden om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Ook kan er zo goed rekening gehouden worden met de looproute naar de verschillende locaties. Naast de Stadshal en de Grote Zaal van de Kampanje worden optredens verzorgd in gebouw 66 en 72. Diederick Ensink, Rosa Da Silva, Vlamousse en Jeroens Clan maken 23 augustus hun opwachting. Een gevarieerd programma met muziek, cabaret en verrassende optredens.

Vier optredens

De kaartverkoop voor de Vrienden is inmiddels gestart via de website van theater De Kampanje: www.kampanje.nl Theaterliefhebbers die nog geen Vriend zijn kunnen vanaf zaterdag 8 augustus kaarten kopen voor 20 euro per stuk. Voor dit bedrag kunnen de deelnemers vier optredens bijwonen van ieder een half uur. De middag begint om 13.30 uur.

Voor meer informatie: www.vriendenvandenhelder.nl