Openluchtdienst Baptisten Lichtbaken Den Helder

Algemeen
Wees welkom op de eerste openluchtdienst.
Wees welkom op de eerste openluchtdienst. (Foto: heldersevallei.nl)

DEN HELDER - “We hebben afgelopen week de Helderse vallei en de gemeente Den Helder benaderd met de vraag of we gebruik kunnen maken van het openluchttheater. Hier is enthousiast op gereageerd. We zijn zo vrij geweest om een aantal data vast te leggen”, aldus John Jansen, voorganger Lichtbaken’ Baptistengemeente Den Helder.

Hij vervolgt met : “We kiezen hiervoor omdat we op deze manier met veel meer mensen samen mogen komen. We kunnen gewoon zingen. We willen een dienst houden waarin God centraal staat. Wat zal het goed zijn om elkaar ontmoeten, te luisteren naar en te leren van Gods woord. Misschien zijn er getuigenissen. Ook voor de kinderen is er voldoende aandacht. Kortom een heerlijke manier om samen te komen.”

Openluchtdienst

De organisatie is super enthousiast om iedereen weer te ontmoeten en nodigt belangstellenden dan ook van harte uit om zondag 9 augustus 10.30 uur aanwezig te zijn bij de eerste openluchtdienst. Ingang theater Helderse Vallei.

Instrument

Natuurlijk wordt rekening gehouden met de algemene covid-19 regels. Respecteer ook elkaars persoonlijke voorkeuren hierin. Wie een instrument bespeelt, kan deze meenemen. Neem verder mee: stoel of kleedje, paraplu tegen de zon (of eventueel regen) koffie, drinken, bijbel, iets lekkers et cetera.

“Ons lijkt het een leuk idee om daarna te gaan picknicken. Als je mee wilt doen, neem dan zelf alle spullen mee voor een picknick”, besluit John Jansen.

Voor meer info: www.lichtbaken.nl