Supper op Uitgeester water beste foto

Algemeen
Afbeelding
(Supper op Uitgeester water beste foto. (Foto: Ingrid Koopman))

REGIO - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) startte vanaf 9 juli de zesweekse zomerfotowedstrijd in diverse edities van Rodi Media, uitgever van deze krant.

Lezers stuurden massaal prachtige foto’s in. Uit de honderden inzendingen werd de foto met de supper op het Uitgeester water van Ingrid Koopman uit Koog aan de Zaan gekozen tot de allermooiste.

Lisa Beerepoot van HHNK: “Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is verrast door het grote aantal inzendingen voor de fotowedstrijd ‘Water, geniet ervan!’. Op de foto’s was goed te zien dat water, op verschillende manieren, een belangrijke rol in ons leven speelt. Het bekijken van alle foto’s maakte ons blij en trots. We zorgen bij het waterschap ervoor dat er genoeg schoon oppervlaktewater is. En dat het in deze regio niet overstroomt, zodat mensen en dieren er vooral van kunnen genieten. Zoals op de foto’s.”

Bloemen

Winnares Ingrid werd woensdag 2 september verrast met een bezoekje van het ‘waterschap’. Zij kreeg een bos bloemen en een cheque; binnenkort mag zij genieten van een vaartocht in een fluisterboot in Waterland, met een goed gevulde picknickmand.

Blij en verrast

“Ik was blij en verrast dat mijn foto is gekozen. Ik win eigenlijk nooit iets”, lacht Ingrid. “Mijn mobiel gaat altijd mee als ik een stukje loop, fiets of vaar in mijn kano. Dit keer was ik aan het suppen in Uitgeest, samen met mijn dochter Lieke. Gelukkig vindt zij het nog steeds leuk om samen met haar moeder iets sportiefs te doen. Ik neem haar zeker mee met de vaartocht. Net als mijn zoon en man. Samen op het water; daar genieten we van.”

Ingrid Koopman was blij en verrast: Ïk win eigenlijk nooit iets".