Lions in actie voor Hospice Den Helder

Algemeen
Lions voert wijnactie voor Hospice Den Helder.
Lions voert wijnactie voor Hospice Den Helder. Foto: aangeleverd

DEN HELDER - Lions Club Den Helder is momenteel bezig met een wijnactie waarbij liefhebbers de heerlijkste wijnen kunnen bestellen. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede van Hospice Zorg aan Zee.

“We hebben al vele bestellingen mogen ontvangen, maar we rekenen nog op veel meer! Bestellen kan nog tot en met 4 december aanstaande”. zegt PR-man van de Lionsclub Robert Koppen.

De wijnen worden dan vanaf 6 december geleverd. Meer informatie, wijnbeschrijvingen en de bestellijsten zijn te vinden op: http://www.denhelder.lions.nl/lions-wijnactie-2020.

DE waardepunten

“Naast de wijnactie vindt ook de DE-waardepuntenactie weer plaats. Al vele jaren in december organiseren wij de DE-waardepunten inzameling voor koffie voor de voedselbank. Elk jaar weer worden vele spaarpunten gedoneerd voor vele pakken koffie. Deze actie start 5 december en loopt tot oudejaarsdag”, vervolgt Koppen.

DE- punten kunnen ook dit jaar weer worden ingeleverd op de vertrouwde adressen: BRUNA-Keizerstraat; Dunselman Marsdiep en Julianadorp, Slagerij Wit &Wit- de Schooten, Primera-Dorperweert.

Kassa ijsbaan

Een activiteit die dit jaar niet doorgaat voor de Lionsclub is het bemannen van de ijsbaankassa. Door de pandemie wordt dit een jaar overgeslagen. “Maar ondanks alles zijn we toch actief voor het goede doel met de wijnactie en de aankomende DE-puntenactie.”