Vernieuwing fietspad naast Van Foreestweg in Den Helder

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Archieffoto RM)

DEN HELDER - Het fietspad naast Van Foreestweg wordt in opdracht van de gemeente Den Helder vernieuwd. Het betreft het fietspad aan de zijde van De Keizerskroon tussen huisnummer 10 en de toegang naar Landal Ooghduyne.

De werkzaamheden vinden plaats van woensdag 2 december 7.00 uur tot en met woensdag 9 december 17.00 uur. Woensdag 2 december wordt het asfalt rondom de brug nabij ingang Landal verwijderd. Woensdag 2 en donderdag 3 december de inritten Keizerskroon en Landal aangepast. Vrijdag 4 december en maandag 7 december staat in het teken van het bestraten rondom de brug nabij Landal. Maandag 7 december wordt asfalt verwijderd van het fietspad.

Afhankelijk

Dinsdag 8 december wordt het fietspad geasfalteerd en worden markeringen aangebracht. Woensdag 9 december worden de werkzaamheden afgerond. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht weer worden de werkzaamheden uitgesteld. Fietsers worden omgeleid over het fietspad aan de overkant. De hoofdingang Landal en ingang Keizerskroon zijn beperkt bereikbaar tijdens asfalteren op 8 december.