De Vrienden van Den Helder gaan digitaal met Rondo Digitalo

Algemeen
Julia Zahra; een van de optredende artiesten.
Julia Zahra; een van de optredende artiesten. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Optredens met publiek kunnen voorlopig nog niet doorgaan en daarom gaan de Vrienden van Den Helder online.

Singer-songwriter Julia Zahra, storyteller Soufiane Moussouli en cabaretier Andries Tunru spelen zaterdagavond 13 maart live vanuit theater de Kampanje speciaal voor de Vrienden. Elk optreden duurt 20 minuten. De eerste voorstelling begint om 20.00 uur, maar de digitale zaaldeuren zijn al om 19.45 uur open. Zo kunnen de deelnemers ook andere vrienden online ontmoeten.

Genieten

Rondo Digitalo is 60 minuten lang genieten van muziek, verhaal en cabaret vanuit de eigen woonkamer. Het digitale avondje uit wordt compleet met heerlijke hapjes en drankjes uit de Vrienden Borrelbag. Deze wordt verzorgd door de Helderse jongens.

Voice of Holland

Julia Zahra is bij het grote publiek bekend als winnares van The Voice of Holland in 2013. Zij brengt 5 maart een nieuw album uit. Soufiane Moussouli laat een deel van zijn nieuwe voorstelling ‘Volgens mij ben ik een Jood’ horen. Andries Tunru reisde vanaf november 2019 door het land met zijn voorstelling ‘Vlees, wal en schip’. Ook werd hij in één keer bekend als deelnemer van de Slimste Mens. Hij werd tweede afgelopen jaar.

Aanmelden kan heel simpel via de website van de Vrienden van Den Helder https://vriendenvandenhelder.nl/