Inwoners Den Helder in gesprek met minister Cora van Nieuwenhuizen

Algemeen
Minister Cora van Nieuwenhuizen.
Minister Cora van Nieuwenhuizen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De VVD heeft Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Milieu, bereid gevonden om online in gesprek te gaan met de inwoners van de noordelijke regio’s.

Maandag 8 maart opnieuw gesprek met minister, maar dan openbaar

‘Hoe houden we onze regio bereikbaar voor de rest van Nederland?’ ‘Welke kansen liggen er voor onze zeehavens’, bijvoorbeeld op het gebied van de waterstof?’ ‘En wat kunnen we doen aan de gevolgen van de Brexit, zoals het afmeerverbod voor Britse schepen?’

Deze en nog veel meer vragen komen aan bod maandag 8 maart (vanaf 19.00 tijdens een online bijeenkomst met de minister en Tweede Kamerleden van de VVD.

VVD-raadslid Rogier Bruin: “Deze sessie is openbaar en dus kan iedereen die dat wil deelnemen. Zo kan je zelf rechtstreeks je vraag stellen aan minister Van Nieuwenhuizen”.

Aanmelden

“Wij hadden toevallig vrijdag 5 maart zelf al een digitaal gesprek gepland met inwoners van Den Helder over het thema Bereikbaarheid”, vervolgt Bruin. “Het mooie is dat we de ideeën en de zorgen die we daar uit ophalen direct mee kunnen nemen naar het gesprek met de minister aanstaande maandag. Maar we hopen dat belangstellenden zich aanmelden voor deze bijeenkomst en om zelf het gesprek met de minister aan te gaan”. Inwoners en ondernemers kunnen zich aanmelden voor beide online bijeenkomsten door te mailen naar info@vvddenhelder.nl.