Den Helder onderzoekt huisvesting buitenlandse werknemers

Algemeen
De inbreng van inwoners telt mee bij de enquête.
De inbreng van inwoners telt mee bij de enquête. (Foto: Pexels.com)

DEN HELDER - De vraag naar huisvesting van buitenlandse werknemers in de Kop van Noord-Holland is groot en wordt nog steeds groter. De provincie Noord-Holland doet daarom samen met de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon onderzoek naar goede locaties (plekken) waar buitenlandse werknemers kunnen wonen. De inbreng van inwoners telt hierbij.

Vorige maand heeft Wijkplatform Julianadorp deelgenomen aan één van de online sessies in het onderzoek naar geschikte locaties voor huisvesting van buitenlandse werknemers in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Den Helder. Nu gaat de volgende fase in het onderzoek van start met het openstellen van een online enquête via deze link: https://new.maptionnaire.com/q/72wbo4nnh3gy

De enquête is bedoeld voor alle inwoners, ondernemers en werkgevers van de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon en staat open tot en met 15 maart. Ook is de provinciale website met meer informatie over de huisvesting van buitenlandse werknemers geopend: www.noord-holland.nl/huisvestingbuitenlandsewerknemers. Hier staat ook de link naar de enquête.