Oleahof Uitvaartzorg: tot in de kleinste finesses

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORDKOP - “In onze uitvaartbranche is de liefde en aandacht waarmee wij ons werk doen een belangrijk aspect. Dat zit ‘m in de kleinste finesses, de signalen die je oppikt door oprecht te luisteren. Het zijn de details die een uitvaart vaak zo bijzonder maken en een onuitwisbare indruk achterlaten”, zo laten de medewerkers van Oleahof weten.

“Afscheid doet pijn en emoties laten zich niet dwingen. Wij proberen mensen daarin te ondersteunen met een persoonlijke begeleiding en een vlekkeloze organisatie. Dat je aan de nabestaanden de hand mag reiken in een moeilijke periode, dat blijft een grote eer. Ons team van uitvaartleiders is er trots op om op deze manier, met ziel en zaligheid, hun bijzondere vak uit te oefenen en een waardige maar vooral passende uitvaart te verzorgen. Inlevingsvermogen en organisatiekracht lopen feilloos in elkaar over.”

De medewerkers van Oleahof ontvangen vaak complimenten over de locaties met een prachtige uitstraling. “Zowel over onze aula’s, koffiekamers alsmede onze rouwkamers. Want wij blijven vernieuwen. Met name ook onze ruime openingstijden voor de rouwkamers worden zeer gewaardeerd. Bovendien beschikken wij over 24-uurs familiekamers waar cliënten 24 uur per dag (met een elektronische pas) hun dierbaren kunnen bezoeken. Dit geldt zowel voor onze vestiging in Den Helder aan de IJsselmeerstraat als voor onze vestiging in Julianadorp aan de Langevliet. Ook de uitvaarten die de Oleahof medewerkers op locatie in de Kop van Noord-Holland verzorgen kunnen op de nodige complimenten van de nabestaanden en bezoekers rekenen.”

Verzekering

Wanneer men kiest voor Oleahof Uitvaartzorg, zal de uitvaartverzekeraar - ongeacht waar de overledene is verzekerd - aan de nabestaanden een bedrag uitkeren ten behoeve van de kosten van de uitvaart. Dit geldt uitsluitend voor een kapitaalverzekering; dat wil zeggen een verzekerd bedrag. “Indien u een naturaverzekering heeft (in uitvaartdiensten), die u wenst om te zetten in een verzekerd bedrag, dan stelt de verzekeraar de waarde van het pakket vast. Die keuzevrijheid heeft u te allen tijde. Informatie over het dan uit te keren bedrag kunt u opvragen bij uw verzekeraar.” De mensen van Oleahof sturen de nabestaanden ook altijd van tevoren een link waar veel informatie te vinden is met betrekking tot de uitvaart.

Oleahof Uitvaartzorg. Bezoekadres Den Helder: IJsselmeerstraat 63 A. Bezoekadres Julianadorp: Langevliet 60 C. info@oleahof.nl. www.oleahof.nl tel. (0223)633221.

Afbeelding