Vrienden van Den Helder organiseren Li(e)ve Hemel

Algemeen
Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes
Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het leek zo leuk: op Hemelvaartsdag een festival met muziek en kleinkunst in het Timorpark. Helaas kan dit voor het tweede jaar op rij niet doorgaan in verband met corona. Daarom hebben de Vrienden van Den Helder een digitale variant bedacht: Li(e)ve Hemel.

Geniet mee via gratis livestream

Donderdagavond 13 mei kunnen de deelnemers vanaf 20.00 uur genieten van Nederlandstalige muziek van Stephanie Struijk, verhalen van acteur Marcel Hensema en kleinkunst van Maartje & Kine. Deze livestream is gratis te volgen. Men moet wel vooraf registreren om de inlog te ontvangen. Achteraf is het mogelijk om een donatie te doen naar keuze.

Borrelbag

Het avondje uit wordt compleet met Portugese lekkernijen van Café Bom dia. Vrienden kunnen voor € 10,- een Borrelbag bestellen, niet-vrienden betalen € 15,-. Daarbij vallen ook nog leuke prijzen te winnen! De Vrienden verstoppen in een aantal Borrelbags een mooie verrassing. Zoals toegangskaarten voor een optreden van Marcel Hensema in theater de Kampanje en ‘golden’ vrienden tickets.

Aanmelden voor de livestream en de Borrelbag kan via de website van Vrienden Van Den Helder (www.vriendenvandenhelder.nl) Hiermee steunt men de cultuursector en de lokale horeca.

Topartiesten

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Zij is bekend geworden onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. De focus van Stephanie ligt op verhalen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan. In februari kwam haar nieuwe album ‘Fijn Zo’ uit.

Marcel Hensema is bij het grote publiek vooral bekend van zijn hoofdrollen in tv-series als Hollands Hoop en Penoza en bioscoopfilms De Marathon en Knielen op een bed violen. Theaterliefhebbers kennen hem van de Verleiders en zijn drieluik Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede. Wat hij tijdens Li(e)ve Hemel.gaat doen blijft nog een verrassing…

Maartje & Kine zijn een begrip binnen de cabaretwereld met optredens bij Oerol, Lowlands, DWDD, Podium Witteman, Concert at Sea, Uitmarkt, Zwarte Cross en Top 2000 agogo. Ze overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.