Bijeenkomst sportverenigingen in Den Helder

Sport
Cricket behoort ook tot de sportmogelijkheden in Den Helder.
Cricket behoort ook tot de sportmogelijkheden in Den Helder. (Foto: Archieffoto Pers Bureau Dasbach)

DEN HELDER - De Sportfederatie organiseert donderdag 16 september samenwerking met Team Sportservice een bijeenkomst voor alle sportverenigingen en organisaties in de gemeente Den Helder.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine van DOK aan de Guldenmondweg, aanvang 19.30 uur en is zowel voor leden als niet leden van de Sportfederatie toegankelijk.

Deze avond dient als voorbereiding op de ontmoeting met de politieke partijen van Den Helder in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Het doel van deze bijeenkomst is om de wensen ten aanzien van het sportbeleid voor de komende gemeenteraadsperiode na de gemeenteraadsverkiezingen te inventariseren. Een aantal agendapunten wordt onder meer besproken waarbij inbreng van suggesties en ervaringen verenigingen belangrijk zijn.

Agendapunten

De agendapunten zijn: ‘Huur- en subsidiebeleid naar de toekomst toe’, ‘Gevolgen Coronacrisis nu en naar de toekomst toe (ledental, financiële situatie, voortbestaan, voldoende kader et cetera)’, ‘Sportakkoord’, ‘Mogelijke samenwerking van sportverenigingen’, ‘Ontwikkelingen van het ONS project in Julianadorp’, ‘Wijkgerichte aanpak’, ‘Ervaringen de laatste jaren (positief/negatief) met de gemeente over sportzaken’.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de gelegenheid geboden om vragen en/of opmerkingen te stellen over genoemde agendapunten of andere vragen. Des te meer verenigingen deze avond bezoeken des te beter kunnen wij de politiek van deze wensen op de hoogte brengen.