Bring Your Friend Basketballevent in Den Helder

Sport
Iedereen is welkom bij Basketballvereniging BV Den Helder.
Iedereen is welkom bij Basketballvereniging BV Den Helder. (Stockfoto)

DEN HELDER - Basketballvereniging BV Den Helder organiseert zondag 19 september in samenwerking met Team Sportservice Den Helder en MEE & De Wering in het kader van de Summer Games een Bring Your Friend Basketballevent.

De Summer Games hebben als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren in beweging te brengen. De Summer Games zijn een vervolg op de succesvolle Winter Games waarbij in de periode van half december tot en met eind februari ruim 63.000 jongeren in beweging zijn gebracht. En dat is volgens de organisatie hard nodig omdat 80% van de jongeren door de coronapandemie minder zijn gaan bewegen, vier op de vijf jongeren structureel te weinig beweegt en de helft van de jongeren zich gespannen of zelfs gestrest voelt.

Galdino Haimé

Zit jij al op basketball en wil je eens laten zien aan je vriend of vriendin hoe gaaf dat is? Of heb je gewoon zin om een uurtje heerlijk te sporten? Dat kan! Zondag 19 september komt Galdino Haimé - een freestyle basketballer – een leuke workshop geven in sporthal Sportlaan waar iedereen aan mee kan doen. Dus als je nog nooit gebasketbald hebt, maar ook als je al de nodige ervaring hebt; iedereen is welkom! Kom en geniet van zijn kunsten. Belangstellenden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar zijn welkom van 10.00 tot 11.00 uur en kinderen van 12 tot en met 16 jaar van 11.00 tot 12.00 uur. Inschrijven kan via www.noordhollandactief.nl.