Veiling ‘Kunst naar de Kelder’ in Den Helder is aan!

Algemeen
Een beeld van Paul de Reus.
Een beeld van Paul de Reus. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De veiling ‘Kunst naar de Kelder’ is onlangs van start gegaan. De opbrengst komt geheel ten goede aan dit initiatief. De veiling is vanaf heden te bekijken op Catawiki. Meer informatie op https://kunsthal45.nl/veiling/. Klik op https://www.catawiki.com/nl/a/567415 om het aanbod te zien

Momenteel kan geboden worden tot 31 oktober 20.00 uur. De titel van de veiling is ‘Kunst naar de Kelder liefdadigheidsveiling’ in het Engels ‘The Charity of the Art to the Basement’. 

Kapers

 Met 120 werken van bijna 90 kunstenaars is er voor iedere smaak en voor elke portemonnee wel iets te vinden. In een ´kleiner werk´ geïnteresseerd? Dan is registreren en meebieden genoeg. Wie echter een groots werk aan de haak wil slaan tegen een bijbehorend groter bedrag, kan zijn of haar creditcard registreren. Dit kan voorkomen dat men iets mis loopt als er meer kapers op de kust zijn. De opbrengst komt geheel ten goede aan het initiatief ´Kunst naar de Kelder.´ De organisatie hoeft geen veilingkosten aan Catawiki af te dragen, en kopers moeten zich er van bewust zijn dat de eventuele verzending voor kosten van de koper komt.


Uitnodiging

Voor deelnemende kunstenaars, vrienden, vrijwilligers en bieders wordt zondag 31 oktober een afsluitende maaltijd georganiseerd, waarvoor men zich kan aanmelden via info@kunsthal45.nl. De start is rond vijf uur en gehoopt wordt via een internetverbinding de laatste fase op de voet te kunnen volgen. De organisatie houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat kan betekenen dat een QR code wordt gescand of een bewijs van een recente test wordt gevraagd.