Karin Bijl uit Den Helder maakt het wederom waar

Algemeen
Karin Bijl
Karin Bijl (Foto: aangeleverd)

Karin Bijl uit Den Helder maakt het wederom waar

DEN HELDER - Ontwaakt is opnieuw een heerlijke – zachte - thriller met een klein feelgoodsausje van Karin Bijl uit Den Helder. 

Haar debuut 'Verstild water' werd lovend ontvangen en wederom maakt ze het waar. Op het puntje van je stoel en met tranen in je ogen leef je mee met Michelle, haar kinderen en de onthutsende spelletjes die worden gespeeld.

Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar drie katten, haar konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek konden worden. Verstild water is haar prachtige debuut. En ze heeft de smaak te pakken; na Ontwaakt liggen er nog meer manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden.

Meer informatie over Karin en haar boeken, zie: https://www.karin-bijl.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

2021/10/04b9234d-95c3-40ed-b114-435b3ac59cca

Ontwaakt is opnieuw een heerlijke – zachte - thriller met een klein feelgoodsausje van Karin Bijl uit Den Helder. Haar debuut Verstild water werd lovend ontvangen en wederom maakt ze het waar. Op het puntje van je stoel en met tranen in je ogen leef je mee met Michelle, haar kinderen en de onthutsende spelletjes die worden gespeeld.

Over het boek

Haar leven loopt als een zonnetje. Ze heeft een fantastische echtgenoot met een goedlopend bedrijf en woont in een prachtige woning in een chique wijk in Bergen. De kinderen zijn volwassen en er zijn veel interessante vrienden om het leven te vieren. Ze reist de wereld rond en heeft alles wat haar hartje begeert. Het leven is goed. Heel goed.

Totdat twee rechercheurs haar wreed uit haar heerlijke leven wakker schudden. Haar man is gevonden in een oud hippiebusje op een verlaten parkeerplaats. Hij is dood. De vrouw op de bijrijdersstoel ook. Michelle ontwaakt uit de mooie droom die het leven leek te zijn en wordt gedwongen oplossingen te vinden voor problemen die vergaande gevolgen hebben voor haar en haar kinderen. De stapel leugens, die het fundament lijken te zijn van haar leven, wordt steeds groter. En als het lijkt of het leven haar weer toelacht, moet ze weer verkassen en wordt ze meegenomen in een gevaarlijk spel in een tropisch paradijs.

Over de auteur

Karin Bijl, geboren in Westzaan en woonachtig in Den Helder met haar drie katten, haar konijn en haar man, besefte in 2017 dat de verhalen die ze altijd al schreef ook een boek konden worden. Verstild water is haar prachtige debuut. En ze heeft de smaak te pakken; na Ontwaakt liggen er nog meer manuscripten te wachten om de weg naar de boekhandel te vinden. Karin is dol op lezen, de natuur en muziek, en ze neemt haar passies mee in haar verhalen.

Meer informatie

Meer informatie over Karin en haar boeken vind je op: https://www.karin-bijl.nl

Voor interviews, recensie-exemplaren of vragen kun je contact opnemen met Karin door te bellen naar: 06 51817849 of te mailen naar mkbijl1@hotmail.com

Of je kunt contact opnemen met uitgeverij Leessst, Susanna Klaver op 06 16606181 of via de mai: info@leessst.com

Bijlagen: Foto Karin bijl en de cover van Ontwaakt

De cover van Ontwaakt.