Rotary kalender ‘Den Helder, een dijk van een stad’ nu verkrijgbaar

Algemeen
De Rotary-kalender is er weer!
De Rotary-kalender is er weer! (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De Rotary Club Den Helder brengt zoals elk jaar een kalender uit met daarin opgenomen prachtige foto’s van kenmerkende plekken in en vergezichten van Den Helder. Fotografe Ida Woort heeft, geheel belangeloos, ervoor gezorgd dat de kalender er weer top uitziet, een ‘must’ voor alle Helderse huishoudens. Mooi sinterklaas- of kerstgeschenk toch?

De netto-opbrengst van de verkoop van de kalender gaat elk jaar naar goede (Helderse) doelen, dit jaar zijn dat het Vogelasiel en het Blijf van mijn lijf huis. De Rotary Club Den Helder wil graag bijdragen aan het goede werk van deze twee organisaties.

Mede door de hulp van een aantal Helderse bedrijven is het weer gelukt om de productiekosten van de kalenders laag te houden zodat het overgrote deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan de goede doelen.

Waar te koop?

De kalender is vanaf nu voor € 9,95 te koop bij de vestigingen van Bruna Keizerstraat, De Shooten en Julianadorp, Primera Marsdiepstraat en Julianadorp, maar ook bij Bloesem Middenweg, de VVV (Gebouw 52 Willemsoord), AH Schooten Plaza, Wilms Meubelstoffeerderij, Combi Den Helder, Drogisterij Buurman en bij Egner Thuis op kantoor aan de Industrieweg.