Nieuwjaarsconcert in Ontmoetingskerk

Nieuws
Muziekvereniging Kunstzin geeft een Nieuwjaarsconcert in de Ontmoetingskerk. (Foto: aangeleverd)
Muziekvereniging Kunstzin geeft een Nieuwjaarsconcert in de Ontmoetingskerk. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

JULIANADORP - Werkgroep O2 organiseert zondag 13 januari het Nieuwjaarsconcert in de Ontmoetingskerk aan het Loopuytpark in Julianadorp. Muziekvereniging Kunstzin geeft daar als altijd acte de présence. Zij worden dit keer vergezeld door Vrouwenkoor La Presa. Het concert begint om 14.30 uur. De entree is gratis.
La Presa ofwel De Dijk is een driestemmig vrouwenkoor uit Julianadorp. Alt, Mezzo en Sopraan vormen de klankkleur van dit koor. Het koor staat onder leiding van dirigent Gaby de Goede. Het repertoire varieert van klassieke songs tot hedendaagse muziek. Joost Tuithof is de pianist, hij begeleidt al jaren La Presa.
Het koor heeft nog ruimte voor enthousiaste vrouwen. Mezzosopranen hebben een streepje voor. Het koor repeteert op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in basisschool de Vloedlijn aan de Drooghe Bol in Julianadorp.
Muziekvereniging Kunstzin is opgericht in 1983. De naam Kunstzin werd gebruikt omdat er in vroeger jaren in Julianadorp een kleine muziekvereniging met die naam heeft bestaan. Kunstzin wordt tijdens het concert vertegenwoordigd door het Fanfare orkest onder leiding van Aad Kloos en de Melodisch slagwerkgroep die sinds kort onder leiding staat van Paul Rodewijk. Het programma voor dit jaar staat bol van werken met solisten, zoals 'Bakerstreet', 'Watermelon Man' en 'En Aranjuez Con Tu Amor'.