Secret Santa's bieden hulp

Nieuws

DEN HELDER - Noordkopvoorelkaar gaat op zoek naar ‘Secret Santa’s’ in de gemeente Den Helder. Het idee van ‘Secret Santa’s’ is dat iemand in het geheim een cadeautje koopt voor iemand anders. "Nu gaan wij geen cadeautjes uitdelen maar wel een helpende hand of een lieve boodschap", legt Mariëtte Nannings projectleider van Noordkopvoorelkaar uit.
Nannings: “We zoeken bijvoorbeeld Smullende Santa’s die een lekkere maaltijd kunnen maken of ‘Hulp Santa’s’ die hun hulpaanbod op de website zetten.”
Noordkopvoorelkaar gaat zelf ook aan de slag als ‘Secret Santa’. Zij gaan kerstkaarten schrijven aan inwoners van Den Helder. Wie verdient er wat extra aandacht, een steuntje in de rug of gewoon een beetje liefde tijdens de feestdagen? Een anoniem kaartje door Noordkopvoorelkaar verstuurt, vergroot de wereld! Laat hen weten wat je eventueel als boodschap vermeld wil hebben en wie dit kaartje verdient. Dan zorgt Noordkopvoorelkaar dat er de komende weken een lief kaartje bij diegene in de bus ligt. Het is mogelijk om één adres door te geven van een persoon of gezin wonend binnen gemeente Den Helder. Opgeven als ‘Secret Santa’ kan via www.noordkopvoorelkaar.nl/secretsanta.