Verrassende Kerst met betekenis

Nieuws
Op Kerstavond zijn er verrassende kerstdiensten in de City Life Church in Den Helder. (Foto: City Life Church)
Op Kerstavond zijn er verrassende kerstdiensten in de City Life Church in Den Helder. (Foto: City Life Church) rodi.nl

DEN HELDER – Naast alle gezelligheid, warmte, het heerlijke eten, de versierde kerstboom en cadeautjes, wil City Life Church maandag 24 december in Den Helder stilstaan bij 'die ene ster' die geboren is op Kerstavond.
In de sfeervolle, versierde kerk vinden twee diensten plaats waarin op feestelijke, muzikale én verrassende wijze het verhaal achter Kerst wordt verteld.
De eerste dienst staat vooral in het teken van de kinderen. Dit begint al bij de voordeur, waar de kinderen een rondje kunnen rijden op een pony en zelf een marshmallow en een knakworstje kunnen warmen. Tijdens de dienst is er een speciaal onderdeel voor alle kinderen en aansluitend hebben zij hun eigen kerstviering (groep 1 tot en met 8). Na afloop van de dienst ligt er voor alle kinderen een kerstpresentje klaar.
Er is tijdens deze dienst ook kinderopvang aanwezig voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar oud. De parent room voor baby’s van 0 tot 1 jaar oud beschikt over een livestream en is beide diensten open. In de tweede dienst zal er geen kinderprogramma zijn.
Na beide diensten staan er na afloop diverse kerstlekkernijen klaar. Onder het genot van warme Glühwein, chocolademelk of koffie is men welkom om nog even na te praten in de lounge.
De eerste dienst, met speciaal programma voor de kinderen, start om 19.00 uur. Aansluitend start er een tweede dienst om 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom in City Life Church aan Annie Romein Verschoorlaan 11 in Den Helder.