Helderse Vallei in kerstsferen

Nieuws
Hang een wens in de kerstboom van De Helderse Vallei. (Foto: De Helderse Vallei)
Hang een wens in de kerstboom van De Helderse Vallei. (Foto: De Helderse Vallei) rodi.nl

DEN HELDER - De kerstdagen vormen een feestelijk begin van de kerstvakantie in. Bij De Helderse Vallei is het dan weer extra gezellig toeven! In het bezoekerscentrum is de knusse kerstsfeer doorgevoerd, maar er gelden wel aangepaste openingstijden.
Maandag 24 december is De Helderse Vallei geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Dinsdag 25 december (eerste Kerstdag), maandag 31 december (Oudjaarsdag) en dinsdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is De Helderse Vallei gesloten.
Woensdag 26 december, tweede Kerstdag, is De Helderse Vallei ’s middags geopend van 12.00 tot16.00 uur. Er kan dan gezellig warme chocolademelk gedronken worden in het bezoekerscentrum na een verfrissende wandeling. Natuurlijk kan iedereen ook nog een kerstwens in de kerstboom hangen!
Tijdens 'Vroeg uit de veren' mogen kinderen vanaf 4 jaar donderdag 27 december of donderdag 3 januari de dierverzorgers op de kinderboerderij helpen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.deheldersevallei.nl/agenda.
De dieren worden vrijdag 4 en zaterdag 5 januari om 16.00 uur de dieren naar hun stallen en hokken gebracht door de dierverzorgers. Bezoekers mogen daarbij meekijken. Tenslotte kunnen kinderen zondag 6 januari tussen 10.00 en 12.00 uur nieuwjaarsgroentetaartjes voor de dieren komen maken en deze aan de dieren voeren. Deze activiteiten zijn gratis en aanmelden vooraf is niet nodig.