Oliebollenwandeling Helderse Vallei

Nieuws
Zicht op Huisduinen vanaf Fort Kijkduin. (Foto: Henk van Bruggen)
Zicht op Huisduinen vanaf Fort Kijkduin. (Foto: Henk van Bruggen) rodi.nl

DEN HELDER - Iedereen kan meedoen aan de Oliebollenwandeling die zondag 30 december plaats vindt in Den Helder. Er zijn afstanden van 4, 8, 10 en 20 kilometer, waardoor iedereen een passende afstand kan kiezen. De 4 kilometer is ook geschikt voor kleine kinderen.
De starttijd voor de wandeling van 20 kilometer is tussen 10.00 en 11.30 uur. De starttijd van de overige afstanden is tussen 10.00 en 14.00 uur. Het is de bedoeling dat alle deelnemers voor 16.00 uur weer terug zijn van de wandeling.
Onderweg kan, tegen inlevering van de bon die verkregen wordt bij inschrijving, een verse oliebol opgehaald worden bij de promotiewagen van Landschap Noord-Holland. De promotiewagen staat op een punt waar alle wandelaars langs komen. Bij de promotiewagen zijn vrijwilligers aanwezig die desgewenst deelnemers een stukje mee het duin in nemen en informatie geven over de natuur.
Inschrijven voor deze wandeling kan zondag 30 december vanaf 10.00 uur bij het Bezoekerscentrum van De Helderse Vallei aan De Helderse Vallei 9-11 in Den Helder. Deelname aan de oliebollenwandeling kost € 2,- per persoon. Vooraf aanmelden is niet nodig.